بیانیه گرامیداشت روز پرستار توسط رئیس محترم دانشکده پرستاری و مامایی بابل

پرستار و پرستاری از دیرباز در فرهنگ و سنتهای همه ملل جهان، جایگاهی ممتاز داشته و دارد و درتاریخ غنی اسلامی و ایرانی، در ایرانیان نیز این ویژگی و موقعیت برجسته، محفوظ مانده و در روایات متعدد دینی و تاریخی بدان اشاره و تاکید گردیده است. بدین جهت روز ولادت بزرگ پرستار عالم اسلام ، حضرت زینب کبری سلام الله علیها برای تکریم و منزلت این عزیزان روز پرستار نامگذاری شده است.

شاید آنچه مایه این امتیاز و یگانگی گردیده، به ماهیت خاص این حرفه و تاثیر ماندگار آن برجان و روان آدمیان برمی گردد که اصولا مترادف است با آرامش والتیام و بهبود از رنج بیماری که جز با مهارت ، تدبیر و هنر پرستاری وپرستار ممکن نمی شود.

اینجانب مراتب تقدیر، سپاس و ارادت خالصانه ی قلبی خود را به پیشگاه همه پرستاران عزیزی که از آسایش خود می گذرند تا زحمت و رنج بیماران را به آرامش و سلامت مبدل سازند، تقدیم می دارم و برایشان از خداوند بزرگ ، عزت و سلامت مسألت دارم.

دکتر علی ذبیحی

رئیس دانشکده پرستاری و مامایی بابل