انتخاب واحد دانشجویان میهمان

سلام علیکم

با احترام، در خصوص انتخاب واحد دانشجویان میهمان در این دانشگاه (تکدرس یا ترم) برای نیمسال اول سال تحصیلی 1401-1400 به استحضار میرساند: کلیه دانشجویان میهمان در تمامی مقاطع تحصیلی اعم از کارشناسی و دکتری قبل از شروع کلاس یا معرفی به بخش (استاجری و اینترنی) ملزم به پرداخت شهریه جهت اخذ شماره دانشجویی و انتخاب واحد می باشند.

ضمناً تمامی دانشجویان میهمان در ترم گذشته (نیمسال دوم 1400-99 ) از تاریخ 10/6/1400 وضعیت تحصیلی آن ها در سیستم هماوا ((اتمام میهمانی)) درج میگردد . دانشجویانی که با تمدید میهمانی آنها در نیمسال آتی موافقت شد پس از پرداخت شهریه تحصیلی، مجوز  انتخاب واحد صادر می گردد.

شایان ذکر است پس از زمان حذف و اضافه هیچ انتخاب واحدی برای دانشجویان میهمان  صورت نمی پذیرد و در صورت عدم رعایت موارد فوق الذکر میهمانی دانشجو کان لم یکن تلقی می گردد .