پیام تبریک معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده به مناسبت روز جهانی ماما

پانزدهم اردیبهشت ماه برابر با پنجم ماه می روز جهانی ماما، روز ارج نهادن به صبوری و سلوک  همکاران فرهیخته ای است که با مهربانی و عطوفت زندگی را معنا می بخشند و اولین طلیعه حیات انسانی پاک نوزادی با سرشتی آسمانی را رقم می زنند. ماما با شوق و رنج می آموزد تا رنج انسان را به شوق و آرامش برساند و با تحمل لحظه های دشوار، سبزی نگاهش را تقدیم سیمای لطیف نوزادان می کند که اولین دقایق عمر خود را در دامن مادرانه ماما تجربه می نمایند.

روز جهانی ماما فرصت مغتنمی برای تاکید بر اهمیت جایگاه و حرفه مامایی در ارتقا سلامت خانواده و جامعه است. اهتمام این ناجیان زندگی با ایثار بی بدیلشان در پاندمی ویروس کرونا و به خطر انداختن جانشان در حفظ سلامت و تندرستی مادران و نوزادان از تمامی مخاطرات ستودنی است. اینجانب به نوبه خود ضمن تبریک روز جهانی ماما، خدمات بی‌ شائبه جامعه مامایی فداکار  را می‌ ستایم و این روز را به همه ماماهای پرتلاش به ویژه اعضای هیئت علمی و دانشجویان رشته مامایی دانشگاه تبریک عرض نموده و از درگاه پروردگار برای این عزیزان آرزوی سلامتی و بهروزی می نمایم.

دکتر فاطمه نصیری امیری

معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده پرستاری و مامایی