مراسم تودیع جناب آقای قاسم امیری

بسم ا… الرحمن الرحیم

همکار محترم جناب آقای قاسم امیری

با سلام

ازاینکه به لطف الهی چند سال متوالی را درکسوت خدمت به جامعه ی اسلامی و انجام وظیفه ی ثمر بخش و موثر پرداخته اید و اینک که تقدیر الهی توفیق بازنشستگی  را به آن جناب ارزانی داشته، بسی شایسته است به پاس تلاش ها و زحمات مستمر شما در راستای پیشبرد اهداف این دانشکده، نهایت سپاس و قدر دانی  را خدمت جنابعالی و خانواده ی محترم که در این تلاش و به ثمر رسیدن  آن یار و همراه شما بوده اند ابراز داریم.

همکاران  این  دانشکده هیچ گاه خاطره ی تلاش های بی وقفه ، پیگیری و سخت کوشی شما را از یاد نخواهند برد. شور شیرین خاطرات تلاشهای شما همواره در این دانشکده که در جای جای آن اثر زحمات و تلاش های شما برآن موج می زند به یادگار خواهدماند و این باقیات صالحات چون چراغی فرا روی زندگی و آینده و فردای شما خواهد بودکه “بقیة الله خیرٌ لکم”

لطف حق ، یار و ساقی کوثر یاور شما باشد.

دکتر علی ذبیحی

رئیس دانشکده پرستاری و مامایی