سلام علیکم

با احترام، به استحضار می­رساند در سالهای اخیر به منظور تقویت محیط پژوهشی و فناوری و بهره­مندی از سایر عرصه­ های موجود در سطح استان و شهرستان در راستای اجرای طرحهای پژوهشی و فناوری اعضای هیات علمی، محققین و فراگیران دانشگاه، تفاهم ­نامه­ ها و قراردادهای متعدد آموزشی و پژوهشی با سایر واحدهای برون دانشگاهی منعقد شده است. از نمونه­ های بارز این قراردادها، قرارداد منعقده با پارک علم و فناوری استان مازندران و دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل می­باشد.

ضمن پیوست نسخه­ای از دو قرارداد فوق الذکر، خواهشمند است چنانچه هریک از اعضای هیات علمی، محققین و دانشجویان گرامی، پروژه­ی مشترک پژوهشی یا فناوری با واحدهای مورد اشاره مد نظر دارند، مراتب را به این معاونت اعلام فرمایند تا هماهنگی­های بعدی جهت تحقق اجرای طرحهای مذکور به عمل آید.