فراخوان انتخاب بهترینهای پژوهش در حوزه کووید-19

اعضای محترم هیات علمی و سایر محققین ارجمند

سلام علیکم

با احترام، پیرو اطلاع ­رسانی­های قبلی انجام گرفته در شبکه ­های اجتماعی در خصوص فراخوان انتخاب بهترین­های پژوهش در حوزه کووید-19 ضمن اعلام موارد زیر، به استحضار می­رساند مراحل شرکت در فراخوان و فرمهای مربوطه در وب سایت https://corona.research.ac.ir/page/73/ در دسترس قرار گرفته است.

این فراخوان، چهار هدف اصلی به شرح ذیل را مد نظر دارد:

هدف اول : معرفی  بهترین‌های پژوهش در حوزه تولید شواهد علمی  کووید-۱۹

هدف دوم : معرفی بهترین های پژوهش در تحقیقات کاربردی مرتبط با کووید-۱۹

هدف سوم : معرفی بهترین های پژوهش در انجام فعالیت های خلاقانه در مدیریت تحقیقاتی در دوران پاندمی کووید-۱۹

هدف چهارم : معرفی بهترین های مراکز تحقیقاتی با تغییر کاربری مناسب در دوران پاندمی کووید -۱۹

فعالیت های این برنامه در چهار محور اصلی به شرح ذیل دسته بندی شده است:

محور اول: بهترین ها در تولید شواهد علمی مناسب و گردش صحیح آن (شامل سه بخش: تولید مقاله، کتاب و سایر موارد)

محور دوم:  بهترین ها در پژوهش ها و تحقیقات کاربردی  (کاربرد در بالین، کاربرد سلامت عمومی و کاربرد در علوم پایه)

محور سوم: بهترین ها در فعالیت های خلاقانه یا نوآوری در مدیریت تحقیقات در دوران پاندمی کووید-۱۹

محور چهارم: بهترین های مراکز تحقیقاتی با تغییر کاربری مناسب و نوآوری ها در دوران پاندمی کووید-۱۹

توضیح ۱ : در سه محور اول تمامی افراد حقوقی و حقیقی، مراکز تحقیقات، دانشکده ها، بیمارستان ها و سایر سازمان هایی که در حیطه تحقیقات مرتبط با سلامت فعالیت داشته اند امکان شرکت خواهند داشت اما محور چهارم ویژه مراکز تحقیقاتی خواهد بود که تغییر کاربری مناسب و درست برای کمک به کاهش مشکلات مربوط به پاندمی کووید-۱۹ در کشور شده اند می باشد.

توضیح ۲: منظور از فعالیت خلاقانه در محور دوم، هر گونه فعالیتی در دانشگاهها، مراکز تحقیقاتی که منجر به مدیریت مناسب اجرایی و کیفیت طرح های تحقیقاتی شده است می باشد.

توضیح ۳: منظور از تغییر کاربری در محور سوم که ویژه مراکز تحقیقاتی می باشد، هر گونه فعالیتی و یا تغییر کاربری  در مراکز تحقیقاتی می باشد که منجر به تغییر و اثربخشی مثبت در کاهش حجم مشکلات مربوط به پاندمی کووید-۱۹ شده است.

توضیح ۴: برای شرکت در فراخوان لازم است نویسنده مسئول طرح تحقیقاتی (مجری)، نویسنده مسئول مقاله یا بالاترین مسئول شرکت نماید. برای مثال برای محور چهارم اگر یک مرکز تحقیقاتی قصد شرکت دارد لازم است رئیس مرکز تحقیقات به عنوان مسئول شرکت نماید.