پیام تبریک رئیس دانشکده به مناسبت روز پرستار

خجسته زادروز اسوه ی نیکی ها، میلاد باسعادت حضرت زینب کبری(س) و روز پرستار بهانه ایست تا ازنقش ارزشمند پرستاران دلسوز و فرهیخته ی ایران اسلامی ، این منادیان عافیت قدردانی نماییم.

سفیدپوشانی که دراین شرایط جانفرسای پاندمی ویروس  منحوس کرونا با جانفشانی  و ازخود گذشتگی  حماسه هایی را در این دیار کهن رقم زده اند که در کلام نمی گنجد.

اینجانب با تبریک روز پرستار و ارج نهادن به خدمات صادقانه ی جامعه ی پرستاری اعم از اساتید ، مربیان ، پرستاران بالینی و دانشجویان رشته پرستاری، دوام توفیقات یکایک شما عزیزان را از خداوند سبحان خواستارم.

ودر آخر اشاره به اینکه معاون محترم پرستاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سرکار خانم دکترمریم حضرتی روز شمار هفته گرامیداشت پرستار که از ۲۶ آذرتا ۲ دی در سراسر کشور برگزار می شود را اعلام کرد.

بر این اساس، چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۳۹۹ روز پرستاری؛ بصیرت حرفه ای (تجدید میثاق با امام و رهبری)؛ پنجشنبه ۲۷ آذر ۱۳۹۹ روز پرستاری؛ ایثار و شهدای خدمت؛ جمعه ۲۸ آذر ۱۳۹۹ روز پرستاری؛ تندرستی و معنویت؛ شنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۹ روز پرستاری؛ تکریم حرفه ای؛ یکشنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۹ روز پرستاری؛ مسئولین و تجلیل از صبوری و فداکاری های زینبی؛ دوشنبه اول دی ۱۳۹۹ روز پرستاری حرفه ای؛ یک قرن خدمات آکادمیک و سه شنبه ۲ دی ۱۳۹۹ روز پرستاری جامعه نگر نامگذاری شده است.

دکتر علی ذبیحی

رئیس دانشکده پرستاری و مامایی